top of page
Search
  • Writer's pictureHiski Hämäläinen

2020-2021 - Uusi streamien aikakausi

Updated: Mar 19, 2022

Keväällä 2020 kaiken siirtyessä täysin digitaalisiksi, tapahtumien striimauksille tuli paljon tilausta.

Hiski kuvaa Nuijamies keräys liveä gimbaalilla. Keräsimme yli 10 000€

Koulutusten striimaus alkoi miltei välittömästi ja 2020 syksyyn mennessä meillä oli 3 hengen freelance stream-team jolla jatkamme vielä tälläkin hetkellä isompien stream tapahtumien tuottamisen 2022.

HiskiShow tuotti jo pelkästään 2020 vuoden aikana noin 30 streamiä, ja hommat näyttävät vain jatkuvan!Kameraguru Lauri Aapro, (yllä) ja leikkaaja Allan Olju

Tiimistämme on tullut kymmenien keikkojen myötä rasvattu koneisto, jolla ratkaisemme vaikeammankin ongelman hetkessä. Toki livetilanteessa meillä on vain hetki aikaa ratkaista ongelmat :) Kiitos Lauri Aapro Sweet Karelia Oy:stä ja Allan Olju!


Kotiteollisuus lavalla. Nuijamies streamissä auttoi myös striimaus-pioneerit Medialouhos Oy:stä.

Järjestelmäkamerat mahdollistivat 2010 elokuvamaisen videomateriaalin tuotannon hintaan, joka oli murto-osa aiemmasta. 2020-luvulla murros on tapahtunut livetuotannoissa. Jokaisessa some-alustassa on livestream mahdollisuus ja verrattaen pieneen hintaan yritykset ja organisaatiot voivat tuottaa oman live tv-lähetyksensä.Ajankohtaisohjelma tyylinen livestream jota tuotimme LAB-ammattikorkeakoulun ELSA-hankkeelle.

Jostain syystä livestream on katsojalle täysin eri asia kuin nauhalta tuleva lähetys. Live-lähetys tuntuu todemmalta.


Hiski tukkimiehenä 2021 kesällä :)

Livetuotannon lisäksi myös turvallisuus- ja koulutusvideot sekä markkinointivideot muodostuivat elintärkeiksi monella teollisuuden alalla, kun yritykset eivät voineet järjestää fyysisiä tilaisuuksia myynnille ja koulutukselle.


Kuvasimme myös 3D-videoita virtuaalilaseja varten, jolloin asiakkaat pystyivät tutustumaan virtuaalisesti tuotteisiin ja tuotantoympäristöihin.


Vuonna 2021 kuvasin myös 2 dokumenttielokuvaa, joita molempia tuki Suomen kulttuurirahasto. Kohina kertoi ammattitanssijoiden työstä lockdownin aikana ja Lamposaaren historiaelokuva kertoi Lappeenrannassa sijaitsevan sahan henkilöhistoriasta.Koronavuodet toivat myös muuttoliikkeen maalle, joka on aiheuttanut kuntamarkkinoinnin nousun.


Työskentelin useamman kunnan livestream- ja markkinointihankkeissa. Savitaipaleen kunnan kanssa pääsimme vuoden 2022 paras talvikuntakilpailussa toiselle sijalle, jolloin Savitaipale on Etelä-Suomen paras talvikunta 2022, onnea! :)Kiitos asiakkaille ja yhteistyökumppaneille koronavuosista :) Toivotaan että kaikki kääntyy parhain päin tulevaisuudessa!


-Hiski

84 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page