top of page
Search
  • Writer's pictureHiski Hämäläinen

Karjalan kovin 2019


Taas oli aika osallistua Crossfit kisa Karjalan Kovimman mediatiimiin. Jo perinteeksi muodostuneessa viikonlopussa joutuu hieman pusertamaan kun videoiden tuotantoaikataulu on tiukka! Koetan ihan omasta tahdostani siis tuottaa videot aina illan päätteeksi ilmoille ja kisailijoiden ja katsojien ihailtavaksi.

Perjantain video onnistuin hienosti!:

Tavoitteena koostevideoilla ei ole varsinaisesti kertoa tuloksia tai infota mitään tarkkaa tietoa. Pidän koostevideoiden tavoitteena kertoa tapahtuman tarinan tunteiden kautta. Millaista on hypätä veteen pyöräilyn ja jouksun jälkeen? Mikä on fiilis maaliviivalla? Onko kaikki kavereita ja kannustetaanko muita, vai kilpaillaanko henkeen ja vereen? Mikä fiilis on kun paino lopulta nousee?!

Haluan saada katsojalle saman fiiliksen minkä itse saan kun seuraan kisaajia metrin päästä!

Tavoitteena on inspiroida niin kisaajia, katsojia, kuin tulevia katsojia tulemaan paikalle ja ihastelemaan taitavien urheilijoiden panosta!

Kiitos kaikille kisaajille ja Karjalan Kovimman järjestäneelle tahoille, erityisesti Crossfit Lappeenranta. Crossfit kursseja ja toimintaa löydät heidän sivuiltaan:

Ensi vuotta odotellessa!


33 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page